Loodgieter Apeldoorn
132 recensies

Onze loodgieters in Apeldoorn staan voor je klaar.

bijv. 'Dakraam plaatsen'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Leonard
donderdag 19 september 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

de installatie van het sanitair is afgerond en functioneert. er zijn geen "uitdagingen" achtergebleven om e.e.a. nog recht te zetten. flexibiliteit om de opdracht in meerdere delen uit te voeren (intake+advies, 1) ontmantelen, zelf schoonmaken, installeren, 2) ontmantelen, zelf schoonmaken, installeren) wordt zeer op prijs gesteld.

Christa
maandag 16 september 2019, Lekkende kraan repareren

De klus is zeker geklaard. Een ogenschijnlijk ‘simpel’ klusje bleek toch gecompliceerder te zijn door een knullige aansluiting van de vorige ‘vakman’. Rainier bleef rustig en adequaat doorwerken en forceerde niets. We zijn zeker blij met hoe hij nu onze nieuwe kraan gemonteerd heeft en goed gecontroleerd heeft of er niets lekte (terwijl de werktijd als was stopgezet)! Fijn om op deze manier een betrouwbare en betaalbare vakman te hebben gevonden!

Nikita
zondag 15 september 2019, Loodgieter per uur

Heel goed werk geleverd en een vriendelijke man

Simon
zaterdag 14 september 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Klus geklaard, goede vakman!!

Joop
zaterdag 14 september 2019, Loodgieter per uur

Zelf bezig met met nieuwe badkamer, hem ingeschakeld voor de nieuwe aan en afvoeren, en afkoppeling cv radiator keurig op tijd, denkt mee en werkt door. Aan te bevelen

Gerda
woensdag 11 september 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Verstopping goed verholpen. Goede uitleg gekregen en als extraatje heeft hij de afvoer iets hoger opgehangen, zodat er minder kans is op verstopping. Super gewoon!! Zeer tevreden dus!

Tineke
woensdag 11 september 2019, Lekkende afvoer repareren

Vriendelijke , professionele vakman. Komt zijn afspraken na en werkt netjes. De lekkage van de afvoer bleek lastiger te verhelpen dan ik verwacht had. Ron Stapper zocht naar de juiste oplossing en het probleem is naar tevredenheid opgelost. Dank!

Nicole
maandag 9 september 2019, Lekkende gootsteen repareren

De klus was binnen het uur geklaard. Hij legt keurig uit wat hij gaat doen en ik heb tips gekregen om zo min mogelijk aanslag in de leidingen te krijgen. Ik vind Ron een hele sympathieke vent. Hij is makkelijk in de omgang en houdt van een grapje. Persoonlijk kan ik dat erg waarderen.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje